Now showing items 1-2 of 2

    • Thumbnail

      APPLICATION OF MECHANICAL STIMULATIONS IN ALGINATE HYDROGEL SYSTEM 

      Collection: Theses (Ph.D) - Food Technology / ดุษฎีนิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
      Type: Thesis
      Janjira JINNOROS; จันจิรา จินโนรส; BHUNDIT INNAWONG; บัณฑิต อินณวงศ์; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 1/7/2022)
      The ultimate goal of this study is to find new methods for modifying the functional properties of alginate hydrogel and improving the gelling process. This study was divided into 3 parts as follows: (1) modification of ...
    • Thumbnail

      การเสริมใยอาหารประเภทพรีไบโอติกในผลิตภัณฑ์ข้าวแผ่นกรอบ 

      Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
      Type: Thesis
      ดวงใจ แก้วจั่น (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2559-07-28)
      การเพิ่มปริมาณใยอาหารประเภทพรีไบโอติกเป็นแนวทางหนึ่งในการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพ ใยอาหารพรีไบโอติกซึ่งเป็นที่รู้จักกันดีและใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร ได้แก่ รีซิสแท้นสตาร์ช (resistant starch; RS) อินนูลิน (inulin) ...


      Copyright  ©  2022 Silpakorn University Central Library All Rights Reserved.
      Theme by 
      Atmire NV