Now showing items 1-2 of 2

    • Thumbnail

      Prebiotic properties of pectic-oligosaccharides obtained from subcritical water treatment of passion fruit peel 

      Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
      Type: Thesis
      Thaweesak TANA; ทวีศักดิ์ ถานะ; Pramote Khuwijitjaru; ปราโมทย์ คูวิจิตรจารุ; Silpakorn University. Engineering and Industrial Technology (Silpakorn University, 1/7/2022)
      The study aimed to evaluate the prebiotic properties of pectic-oligosaccharides obtained from subcritical water treatment of passion fruit peel. A batch-type treatment of passion fruit peel in subcritical water provided ...
    • Thumbnail

      การเสริมใยอาหารประเภทพรีไบโอติกในผลิตภัณฑ์ข้าวแผ่นกรอบ 

      Collection: Theses (Master's degree) - Food Technology / วิทยานิพนธ์ - เทคโนโลยีอาหาร
      Type: Thesis
      ดวงใจ แก้วจั่น (มหาวิทยาลัยศิลปากร, 2559-07-28)
      การเพิ่มปริมาณใยอาหารประเภทพรีไบโอติกเป็นแนวทางหนึ่งในการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพ ใยอาหารพรีไบโอติกซึ่งเป็นที่รู้จักกันดีและใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร ได้แก่ รีซิสแท้นสตาร์ช (resistant starch; RS) อินนูลิน (inulin) ...


      Copyright  ©  2022 Silpakorn University Central Library All Rights Reserved.
      Theme by 
      Atmire NV